Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Надання надзвичайної гуманітарної допомоги жертвам націонал-соціалізму, постраждалим від бойових дій на Сході України [03 серпня 2015  16:13]

Громадська організація «Українській центр громадянських ініціатив «Світло», при підтримці Німецького Федерального Фонду «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» починає реалізацію проекту «Надання надзвичайної гуманітарної допомоги жертвам націонал-соціалізму, постраждалим від бойових дій на Сході України».

Даний проект спрямований на підготовку волонтерів і надання гуманітарної допомоги (купівля продуктів харчування, поліпшення умов життя, проведення ремонтів та інше) літнім людям, жертвам націонал-соціалізму, постраждалим від бойових дій на Сході України. Допомога буде надана літнім людям, жертвам націонал-соціалізму, які постраждали від конфлікту на Сході України та мешкають у м.Слов’янськ, Краматорськ та ін.

В ході проекту, при тісній співпраці з місцевими органами влади і волонтерськими організаціями, буде надана надзвичайна гуманітарна та психологічна допомога приблизно 500 літнім людям, жертвам націонал-соціалізму, постраждалим від конфлікту на Сході. Термін реалізації проекту 10 місяців (липень 2015 – квітень 2016).

Якщо ви маєте інформацію про літню людину, що постраждала від конфлікту на Сході України, мешкає на не окупованій частині Донецької області та потребує допомоги, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми будемо намагатися допомогти цієї людині.

Контакти ГО «Українській центр громадянських ініціатив «Світло»:
Телефон: +380 44 221 59 80
Моб.телефон: +380 95 372 91 79
E-mail: gosvitlo@gmail.com 
www.gosvitlo.org.ua


1021Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua