Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В міськраді відбулася зустріч заступника голови ОДА Віктора Андрусіва з волонтерами Донеччини [10 серпня 2015  11:33]

6 серпня в конференц-залі Слов’янської міської ради на третьому поверсі відбулася зустріч заступника голови Донецької військово-цивільної адміністрації Віктора Андрусіва з лідерами та представниками волонтерських організацій та рухів одразу з кількох вільних від терористів міст Донеччини. 

У нараді також взяв участь директор департаменту з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Олександр Меланченко. 

Під час зустрічі, яка пройшла в форматі вільної діалогової дискусії, було досягнуто повне порозуміння між волонтерами та керівництвом Донецької облдержадміністрації щодо подальших кроків співробітництва між обласною владою та волонтерськими організаціями, які виносять на собі основний тягар допомоги внутрішньо переміщеним особам з тимчасово окупованих російсько-териристичними військами територій Донецької та Луганської областей. 

Як зауважив Віктор Андрусів, команда губернатора Павла Жебрівського прагне надати максимальне сприяння всім волонтерським організаціям та рухам, намагаючись максимально спростити, прискорити або скасувати наскільки це можливо бюрократичні процедури, що об’єктивно гальмують роботу. 

Зокрема Віктор Андрусів повідомив присутнім, що з цією метою облдержадміністрація ініціює зміни до негнучкого законодавства, яке стало атавізмом і морально не відповідає вимогам часу. 

Зі свого боку абсолютна більшість представників волонтерських рухів Донеччини, що були присутні на зустрічі, високо оцінили роботу заступника голови ОДА з гуманітарних питань Віктора Андрусіва та голови ОДА Павла Жебрівського.


1203Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua