Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Учні ЗОШ №6 отримали нову спортивна залу [02 вересня 2015  10:02]

1 вересня у загальноосвітній школі відбулося свято Першого дзвоника, на якому були присутні в.о. міського голови Олег Зонтов, начальник відділу освіти Вадим Овчаренко, Голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-лейтенант Микола Мальков та військовослужбовці ДССТ.

До Дня знань бійці ДССТ відремонтували спортивну залу навчального закладу та прибули на урочистості. Запальним музичним виступом привітав школярів та педагогів зі святом військовий оркестр 194 понтонно-мостового загону Держспецтрансслужби.

В.о. міського голови,секретар міської ради Олег Зонтов подякував військовослужбовцям за значний внесок у відновлення міста після бойових дій під час окупації Слов’янська терористичними проросійськими угрупуваннями, а начальник відділу освіти Вадим Овчаренко вручив Миколі Малькову подяку.

Торік саме завдяки бійцям ДССТ у надзвичайно стислі терміни були реконструйовані три школи та один дитячий садочок і 1 вересня 2014 року слов’янські діти зустрічали вже у красивих та затишних закладах.

Вітаючи з Днем знань присутніх, Голова Адміністрації Держспецтрансслужби сказав: «Ця школа стала для нас підшефною. Протягом року школярі відвідали наші підрозділи у Києві, Львові, Дніпропетровську, Новомосковську, Чернігові та інші. До цього першого вересня вирішили подарувати дітям оновлений спортзал».


1822Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua