Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Керівництво міста разом з ветеранами війни та праці вшанували пам'ять загиблих визволітелів Слов`янська  [08 вересня 2015  16:24]

6 вересня відзначалась 72 річниця визволення Слов'янська від нацистських окупантів у Другій світовій війні. Після закінчення мітинга-реквієм в парку культури і відпочинку ветерани війни та праці на чолі з в.о. міського голови, секретарем міської ради Олегом Зонтовим поклали квіти та вшанували память загиблих визволітелів Слов`янська. 

В.о. міського голови Олег Зонтов, представники міської ради, Громадська організація Спілка дослідників військово-історичної спадщини "Плацдарм" та ветерани війни та праці поклали квіти до братьських могил загиблих під час Другої світової війни визволітелів Слов'янська по вул. Ботанічна та на кладовищі по вул. Дем'яна Бєдного в мікрорайоні Сєвєрний. Присутні вшанували пам`ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. 

За підтримки керівництва кафе "Жемчужина" та депутата Слов'янської міської ради Артема Степанченка був організований святковий обід, на якому в.о. міського голови Олег Зонтов у процесі спілкування з ветеранами зосередив увагу на їх проблемах та можливих шляхах вирішення, побажав здоров`я та довгих років життя, наголосивши, що завжди радий та відкритий до спілкування.


1126Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua