Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В Брусіно відбувся перший Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зоряний Портал» [23 вересня 2015  13:21]

В п.Брусіно на березі Сіверского Донця 11-12 вересня відбувся перший Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зоряний Портал»

Конкурсна программа була показана на базі дитячого оздоровчого табору «Ластівка».

У фестивалі взяли участь художні колективи та представники хореографічних, вокальних, інструментальних, театральних жанрів, майстри образотворчого мистецтва.

Хочеться відзначити, що одним з організаторів фестивалю виступила Слов'янська школа мистецтв. Журі представив харківський « культурний десант» , а саме:

Василенко Катерина-викладач народно-сценічного танцю та сучасного танцю Харківського училища культури, балетмейстер Народного ансамблю танцю «Закаблуки», член Національної Хореографічної Спілки України, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсiв та фестивалів.

Бєляєва Надія - старший виклада кафедри "Музичне мистецтво естради та джазу Харьківського Державного університету мистецтв їм. Котляревського

Костогриз Сергій-лауреат міжнародних конкурсiв, доцент кафедри народних інструментів Харьківського Державного університету мистецтв їм. Котляревського, соліст Харьківської філармоні

Основною метою фестивалю стало виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді , просування професійних солістів та ансамблів, культурного і естетичного виховання дітей та підлітків , виявлення нових талантів , створення атмосфери дружби і порозуміння між учасниками та гостями конкурсу, а також розвиток творчих зв'язків між колективами України .

Солісти та колективи з Красноармійська, Добропілля, Краматорська, Костянтинівки, Слов’янська, Красного Лимана , Слов’янського района- дарували своє мистецтво глядачам на протязі двох днів. Члени журі відзначили високий професіоналізм учасників , а також величезний творчий потенціал регіона . Переможці та учасники конкурса були нагороджені дипломами та пам’ятними призами .


1397Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua