Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Організація «Save the Children» допомагає розвитку спорту та фізичної культури у Слов’янську [02 жовтня 2015  08:25]

З метою своєчасної та якісної підготовки фізкультурно-оздоровчих і спортивних споруд до роботи в осінньо-зимовий період, їх ефективного використання, утримання об'єктів в належному санітарно-технічному стані, створення необхідних умов для розвитку матеріально-технічної бази і максимального завантаження в Слов'янську проводяться відповідні заходи. 

Так, завдяки міжнародній неурядовій організації «Save the Children» в Україні сьогодні ведуться ремонтні роботи на стадіоні «Хімік» і в спортивних залах Слов'янського хіміко-механічного технікуму та Слов'янського професійного художнього ліцею. 

Одне із завдань організації «Save the Children» в Україні це допомога у працевлаштуванні осіб з числа тимчасово вимушених переселенців. 

У ході зустрічі начальника відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов'янської міської ради та представника організації були озвучені найбільш важливі проблеми сфери фізичної культури і спорту - а це стан матеріально-технічної бази комунальних установ і спортивних залів навчальних закладів міста та намічений план дій. 

Зокрема, на стадіоні «Хімік» тимчасово працевлаштовані 20 вимушених переселенців, які облагороджують територію, штукатурять і роблять стяжку фундаменту трибун, проводять фарбування огорожі, спортивного обладнання, побілку дерев. 

У Слов'янському хіміко-механічному технікумі та Слов'янському професійному художньому ліцеї працевлаштовані по 10 чоловік. На даний момент в навчальних закладах пофарбовані спортивні зали, роздягальні, спортивні снаряди на вулиці (бруси, поперечини, рукоходи, смуга перешкоди, міні-футбольні ворота), приведений в порядок тренажерний зал. 

У серпні завдяки організації «Save the Children» в Україні в залі вільної боротьби спортивного залу комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» було перекрито дах (100 кв.м) проведений косметичний ремонт стелі та стін, пофарбовані душова, роздягальня , зроблені ремонтні роботи в підсобних приміщеннях. 

Додамо, що організація «Save the Children» в Україні не тільки тимчасово працевлаштовує вимушених переселенців, але і забезпечує їх будівельними матеріалами для проведення відповідних робіт. 

Відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов'янської міської ради висловлює щиру подяку організації «Save the Children» в Україні за допомогу в ремонті спортивних споруд міста та закликає усіх небайдужих громадян, благодійні організації та підприємства, по можливості, надати посильну допомогу у відновленні та ремонті спортивних об’єктів міста.


1203Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua