Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Споживаймо енергію розумно! [09 жовтня 2015  14:06]

Шановні мешканці міста!

Однією з найбільш гострих проблем України, на сучасному етапі її розвитку – є проблеми стабільного та ефективного використання енергоресурсів, від яких значною мірою залежить рівень економічного і соціального розвитку суспільства. 

З кожним роком, в умовах зростаючого дефіциту енергоресурсів та постійного підвищення їх ціни, питання енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів набувають все більш важливого значення. 

Тому, на початку опалювального сезону стало вже традиційним проведення Тижня енергозбереження. В цей період всі ми хочемо відчувати себе захищеними від холоду і непогоди, мати теплі домівки і комфортні умови праці та відпочинку. 

Фахівці вважають, що до 40% енергії в побуті можна заощадити простими і безкоштовними заходами і кожна окрема людина може зробити на своєму робочому місці чи вдома скромний внесок до загальної справи енергозбереження. 

Адже, розумне та ефективне використання енергоносіїв в побуті не тільки зменшує витрати в бюджеті кожної родини, а й зміцнює економічний стан країни. 

Чим раціональніше ми використовуємо тепло та електричну енергію, тим менше втрачається природних ресурсів, зберігається довкілля від забруднень. Незаперечним фактом не лише для вчених, але й для широких мас населення є те, що наш добробут, наше здоров'я повністю залежить від здатності природи і природного середовища, в якому ми проживаємо, від якості повітря, яким ми дихаємо, їжі і води, які ми споживаємо, від здатності природи самоочищуватись і самовідновлюватись. Збереження чистого довкілля, активно функціонуючої біосфери – це гарантія нашого здоров'я наших нащадків, гарантія добробуту. 

Тому, звертаємося до усіх мешканців міста - ощадливо використовуйте електроенергію, тепло, воду, природний газ: утеплюйте вікна, двері, під'їзди своїх домівок, регулюйте споживання енергоносіїв, запобігайте їх марнотратному використанню не лише під час Тижня енергозбереження, а повсякденно і повсякчас. 

В існуючих умовах нам необхідно бути не тільки споживачами природи, але і її друзями! Споживаймо енергію розумно!


1018Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua