Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ відвідає видатний український історик Ярослав Грицак [09 жовтня 2015  17:18]

11 жовтня о 18:30 на базі Платформи ініціатив «Теплиця» відбудеться зустріч із українським науковцем, істориком і публіцистом, доктором історичних наук, професором Українського Католицького Університету, директором Інституту історичних досліджень та гість-професором Центральноєвропейського університету в Будапешті Ярославом Грицаком. 

Тема зустрічі «Покоління і цінності». Запрошуються всі бажаючі. 

Під час зустрічі, професор Грицак поділиться своїми роздумами про особливості різних поколінь, їхні відмінності, а також про те, як творяться цінності і на що вони впливають. 

Довідка: 

Ярослав Грицак, 54 роки. Український науковець, історик і публіцист. Доктор історичних наук, професор Українського Католицького Університету, директор Інституту історичних досліджень та гість-професор у Центральноєвропейському університету в Будапешті. Ще викладає у Гарварді й в Могилянці, а також є учасником Унівської та Несторівської експертних груп, що формують візію Львова і країни. Автор книг: «Нариси Історії України: Формування модерної української нації XIX–XX ст.» (1996, 2000), «Пророк у своїй вітчизні: Іван Франко і його спільнота» (2006); «Leopolis multiplex» (2008), «Життя, смерть та інші неприємності» (2008), «26-й процент або як подолати історію» (2014), «Куди рухається світ» (2015). 

Зустріч проходитиме у форматі інтерактивної лекції, у приміщені «Теплиці» за адресою: м.Слов’янськ, вул.Рози Люксембург, 53. 

Деталі за телефоном 066-500-50-20, або пишіть на e-mail: teplycya@gmail.com 

Зростаймо разом!

Відділ з питань внутрішньої політики
Слов’янської міської ради


951Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua