Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Волонтерська група «Славні дівчата» подарувала Олегу Зонтову власноруч плетений український прапор, стилізований під маскувальну сітку сил АТО [23 жовтня 2015  16:16]

23 жовтня під час прес-конференції виконуючого обов’язки міського голови, секретаря Слов’янської міської ради Олега Зонтова одна з координаторів волонтерської групи «Славні дівчата» м. Слов’янськ, що відома власноручним виробництвом маскувальних сіток для бійців та техніки сил АТО в центральній бібліотеці міста, Лариса Марапулець, подарувала Олегу Зонтову власноруч плетений активістами групи український прапор, стилізований під маскувальну сітку АТО.

Під час дарування прапора, волонтер Лариса Марапулець зазначила, що до плетіння даного прапору долучився і сам виконуючий обов’язки міського голови під час заходів з відзначення Дня захисника України, що тривали на центральній площі Соборній.

В свою чергу Олег Зонтов від імені міської влади подякував Ларисі Марапулець та всій волонтерській групі «Славні дівчата» за неоціненну роботу по захисту життя та здоров’я наших українських військовослужбовців на передовій лінії фронту, адже відомо, що дана волонтерська група, яка об’єднує небайдужих жінок, дівчат та матерів Слов’янська, під час всього періоду існування волонтерської групи на базі центральної бібліотеки Слов’янська власними руками виготовила та відправила військовослужбовцям сил АТО на першу лінію оборони до сотні маскувальних сіток для захисту бронетехніки сил АТО, сотні балаклав, білих зимових маскувальних халатів для розвідки сил АТО, а також тисячі пар теплих шкарпеток, рукавиць та спідньої білизни.

Всі, хто має можливість надати посильну допомогу волонтерській групі, або приєднатися до групи - просимо звертатися до Центральної бібліотеки м. Слов’янська (другий поверх, читальна зала).


1263Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua