Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях відвідав комунальні спортивні заклади  [25 листопада 2015  16:40]



Як повідомлялося раніше, міський голова Вадим Лях починає свій робочий день з відвідування комунальних закладів. Сьогодні міський голова перевірив у якому стані знаходяться спортивні об'єкти. Відвідавши комунальний позашкільний заклад “Міська комплексна дитячо-юнацька школа”, міський голова поцікавився, як давно були відремонтовані приміщення та що робиться станом на сьогоднішній день для покращення умов заняття спортом. Також, Вадим Лях особисто оглянув спортивну залу, роздягальні, душові, адміністративні приміщення. Станом на листопад 2015 року спортивну школу відвідують 398 учнів. 

Разом з начальником відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександром Міщенко міський голова відвідав стадіон комунального позашкільного закладу, щоб особисто побачити стан спортивної споруди. 

Наступним об'єктом відвідування став комунальний заклад “Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов'янська” (плавальний басейн). З початку 2015 року плавальний басейн відвідали понад 26 тис. разів, із них понад 12 тис. на пільгових умовах. За сприяння міського голови Вадима Ляха у грудні 2015 року учням обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей сиріт буде надана можливість проведення безкоштовних учбово-тренувальних занять у плавальному басейні. 


921Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua