Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янці зіграли в комічний футбол [10 лютого 2016  17:50]

8 лютого у спортивному залі КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» сумісно з комунальним закладом «Центр культури та довкілля» був проведений цікавий, веселий та захоплюючий захід «Комічний футбол». Основна мета заходу - в ігровій формі долучити маленьких слов’янців до занять спортом. 

На полі зустрілися команди «Хвиля» (вихованці відділення футболу КПНЗ «Міська КДЮСШ») та «Мультяшки» (актори дитячої студії гри «ІВЕНТІКІДС»), останні були одягнені у лялькові яскраві костюми. 

Вболівати за гравців прийшли молодші школярі загальноосвітньої школи № 19 . На початку заходу ніхто з них і представити не міг наскільки весело вони проведуть час. Ведучі спочатку провели жваву розминку для маленьких глядачів, а потім, власне, і розпочалася весела та насичена позитивними емоціями гра, яка проходила під бурхливі оплески вболівальників. За результатами «поєдинку» перемогу з рахунком 7:2 отримала команда футболістів міської КДЮСШ «Хвиля». 

В перерві між таймами на глядачів чекали музичні сюрпризи – це виступи групи яскравих черлідерів - учнів ЗОШ №17, (тренер Олена Харченко) та вокалістки Марії Бабкіної (ЗОШ №8). Крім того, серед дітей працівники Центра культури та довкілля сумісно з акторами дитячої студії гри «ІВЕНТІКІДС» провели цікаві та пізнавальні ігри, конкурси та вікторини. 

По завершенню заходу команда учасників «Волна» та вболівальники - учні загальноосвітньої школи № 19 отримали від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту і КПНЗ «Міська КДЮСШ» м’ячі, які їм обов’язково знадобляться у подальших тренуваннях. Надалі, бажаємо всім гравцям та вболівальникам систематично займатися фізичною культурою та спортом, досягати нових високих результатів і бути здоровими!


930Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua