Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат Донецької області з плавання серед юніорів [11 лютого 2016  13:53]

9 та 10 лютого на базі комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м.Слов’янська» відбувся зимовий чемпіонат Донецької області з плавання серед юніорів (північна зона), у якому прийняли участь близько 100 дітей зі Слов’янська, Соледара, Краматорська.

На початку змагань учасників урочисто привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко та директор обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з плавання та синхронного плавання, керівник федерації плавання Донецької області Володимир Мізін.

У зимовому чемпіонаті Донецької області з плавання юніори змагалися у наступних дисциплінах: вільний стиль, брас, батерфляй, плавання на спині, комплексне плавання.

За результатами змагань визначились переможці та призери які відзначені грамотами. Пловці, що показали найкращі результати увійдуть до збірної команди Донецької області для участі в Чемпіонаті України з плавання, що відбудеться наприкінці лютого в Харкові.


959Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua