Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Журналісти телеканалу ІНТЕР завітали до Слов'янська [07 квітня 2016  17:15]

Напередодні 12 квітня до Слов'янська завітала знімальна група телеканалу Інтер. Ім цікаво чим та як живе Слов'янськ через два роки після окупації. 

Сьогодні 7 квітня міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім та заступник міського голови Ігор Шаповалов зустрілися з журналістом телеканалу ІНТЕР Романом Бочкалою. Очільник міста показав житлові будинки, які були пошкоджені під час проведення антитерорестичної операції та відновлені після визволення Слов'янська. Міський голова Вадим Лях та знімальна група відвідали житлові будинки по вул. Лозановича, 8 та Бульварна, 4 , де поспілкувалися з головою ЖБК- 8 “Жовтень” Людмилою Косенко. Вона висловила свою щиру подяку Вадиму Ляху за те, що усіляко допомогає та підтримує. 

Очільник міста розповів, що у Слов'янську багато людей, будинки яких зруйновані, але нажаль згідно законодавства вони не отримують жодної допомоги. Міський голова Вадим Лях озвучив, що у Слов'янську 124 будинки приватного сектору - III категорії, (які не підлягають відновленню), 350 будинків - II категорії та 1700 будинків — I категорії. 

Як зазначив очільник міста наприкінці зустрічі, для нього як для міського голови дуже важливо, щоб Слов'янськ був мирним та комфортним містом для проживання.


1422Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua