Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Як створити спроможну Святогірську громаду? [27 квітня 2016  17:13]

26 квітня у Святогірській школі Інформаційно-аналітичний центр «Логос» провів за підтримки Слов’янської міської ради «Уроки децентралізації». 

Лектор центру «Логос» для молодіжної аудиторії Віталій Іванов наголосив, що децентралізація, тобто створення укрупнених спроможних громад та передача їм додаткових повноважень, коштів та ресурсів - це одна з найголовніших реформ України і вона потребує участі кожного села, міста чи селища. 

Учасники презентацій з децентралізації побачили відеоролики, які демонструють основні кроки, якими мають пройти населені пункти для формування спроможної громади. 

Зацікавлені школярі та педагоги, а також Святогірська міська рада отримали від центру «Логос» просвітницьку літературу – збірник «Функціональна децентралізація: збірник відповідей на типові запитання», видання «Децентралізація для всіх: від загальної інформації до конкретних порад», а також «Латвія: довга дорога реформ. Робочі записки», автором яких є ідеолог цієї реформи Анатолій Ткачук. 

Інформаційно-аналітичний центр «Логос» реалізовує проект «Здійснення інформаційно-просвітницької та адвокаційної кампанії для формування спроможних громад Луганщини, Донеччини, Львівщини і Одещини». Цей проект відбувається у рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», яку впроваджує Інститут Громадянського Суспільства у партнерстві з Фондом Східна Європа, а фінансує Європейський Союз.


917Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua