Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Ощадбанк збереже робочі місця заводу “Слов'янськолія” [28 квітня 2016  14:50]

27 квітня відбулася прес-конференція міського голови Вадима Ляха та керівника обласного управління Ощадбанку Олега Остапова для загального розуміння ситуації, яка склалася навколо вищевказаної фінансової установи та заводу “Слов'янськолія”. 

Міський голова пояснив, що місцева влада не має права втручатися у ситуацію, яка склалася між Ощадбанком та заводом “Слов'янськолія”. Очільник міста наголосив на тому, щоб усе, що відбувається на заводі повинно бути відкрито та висвітлене у засобах масової інформації. 

Керівник Ощадбанку розповів, що ніякого конфлікту та протистояння у банку з колективом заводу не існує. На сьогоднішній день борг заводу сягає 2 млрд. грн. У Ощадбанка для повернення кредитних коштів було два шляхи: прийняти завод у власність або стягнути борги, що привело б до банкрутства та ліквідації підприємства зі звільненням всіх робітників. Ощадбанк вирішив прийняти завод у власність для забезпечення його стабільної роботи. Мета Ощадбанку — збереження стабільного працюючого підприємства та пошук нового ефективного власника, який зможе погасити борги перед банком.


939Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua