Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янськ відзначив День Європи [20 травня 2016  15:09]

У Слов'янську на Соборній площі відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди відзначення в Україні Дня Європи. 

З 2003 року у третю суботу травня в нашій державі започатковано традицію святкування Дня Європи, який безперечно став символом єднання географічної Європи. Тому у ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Європейський союз представляє 28 країн, які об'єдналися на основі спільних, людських і демократичних цінностей для досягнення стабільності, миру та процвітання. 

Усіх присутніх привітав заступник міського голови Юрій Підлісний. У своїй промові він наголосив на тому, що Україна — це Європа і ми повинні шанувати наші спільні цінності, нашу спільну історію и наше спільне майбутнє. Після урочистих промов заступник очільника міста Юрій Підлісний та координатор платформи ініціатив "Теплиця" Марія Келій підняли прапори України та Європейського Союзу. 

Після урочистого підняття прапору для всіх присутніх виступили зразковий театр пісні “Феєрверк” та танцювально-спортивний клуб “Фо степ”.


983Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua