Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відкрито відділення з боксу [20 травня 2016  17:00]

20 травня в спортивному залі загальноосвітньої школи № 10 відбулась урочиста презентація відділення з боксу коммунального позашкільного навчального закладу «Міська КДЮСШ». 

На свято до юних вихованців спортивної школи та учнів ЗОШ № 10, завітав міський голова Вадим Лях, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко, головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Донецької ОДА Дмитро Подопригора. 

Відкриваючи урочистий захід міський голова Вадим Лях зазначив: «Вперше за багато років в Слов'янську відбулася дійсно важлива подія в розвитку спорту – це відкриття нового відділення і набір в спортивні групи з боксу. У Слов'янську є яскраві спортсмени і гучні перемоги на боксерських турнірах і чемпіонатах різних рангів, але на жаль, до теперішнього часу боксом в місті займалися на любительському рівні – його підтримували і розвивали громадські організації, фанати й віддані боксу люди. Відкриття відділення з боксу дозволить юним слов’янським спортсменам досягати нових перемог, а тренерам – вдосконалювати професійну майстерність. Упевнений - в недалекому майбутньому учні міської спортивної школи обов’язково будуть підійматися на найвищі сходинки п’єдесталу пошани найрізноманітніших змагань, прославляючи Слов’янськ!» 

У подарунок від міського голови учні КДЮСШ отримали пневмогрушу та боксерські лапи для відпрацювання та покращення технічних вмінь і навиків. 

Після урочистих привітань від почесних гостей представники федерації боксу та кікбоксінгу разом з учнями КДЮСШ продемонстрували присутнім основні прийоми атаки та захисту класичного боксу.

Офіційно відділення боксу розпочало роботу 01 березня 2016 року. У відділенні працюють 2 тренери – майстри спорту СРСР Володимир Рюмін та Микола Тетьора. Наразі в навчальних групах займаються 34 юних спортсмена, які під керівництвом досвідчених тренерів упевнено розпочинають спортивний шлях до своєї мети – стати чемпіонами!


1039Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua