Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях нагородив випускників-медалістів подяками [02 червня 2016  17:15]

1 червня в будівлі міської ради міський голова Вадим Лях нагородив найкращих випускників-медалістів подяками Слов'янського міського голови. 

На урочистому заході були присутні помічник народного депутата України Юрія Солода — Микола Батечко та представники благодійного фонду “Дорога життя”. 

Медалістів привітав міський голова Вадим Лях. Очільник міста підкреслив, що незважаючи на те у яких містах та країнах будуть навчатися випускники після школи, їх завжди чекають у Слов'янську. І він особисто, як міський голова завжди готовий простягнути їм руку допомоги. 

Подяки Слов'янського міського голови за сумлінність, старанність, працелюбність, наполегливість, активну життєву позицію та високі досягнення у навчанні отримали 16 найкращих учнів. 

Після урочистого заходу міський голова Вадим Лях провів екскурсію для випускників у сесійному залі Слов'янської міської ради. Він розповів, як проходять сесії та як відбувається голосування. Медалісти мали змогу ознайомитися та побачити на власні очі, як працюють депутати. 

На пам'ять про зустріч медалісти разом з міським головою зробили спільну фотографію для білбордів, які незабаром прикрашатимуть вулиці міста.


1366Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua