Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську вшанували пам'ять жертв війни в Україні [23 червня 2016  10:10]

22 червня міський голова Вадим Лях разом з заступником Юрієм Підлісним, помічником Олександром Самсоновим та представниками депутатського корпусу вшанували пам'ять жертв війни. 

По вулиці Ботанічній біля братської могили пройшов мітинг-реквієм. Всім присутнім нагадали, що 22 червня 1941 року увійшло трагічною сторінкою в життя мільйонів українців. Ця дата наповнена трагічними спогадами і болем. Найкривавіша в історії світу війна принесла українцям незліченні жертви і страждання, масовий терор, смерть та руйнування. Також, згадуючи сьогодні події далеких сорокових, вшановуючи пам'ять жертв Другої світової війни, ми повинні пам'ятати, що в Україні досі йдуть воєнні дії та гинуть українські воїни і мирні мешканці. 

Міський голова Вадим Лях звернувся до всіх з промовою. Він підкреслив, що майже кожну родину торкнулася та страшна війна і ми повинні завжди пам'ятати тих, хто за свободу та незалежність нашої Батьківщини віддав своє життя.
Також виступили голова Слов'янської міської організації ветеранів України Леонід Васильчук та секретар Книги Пам'яті України Едуард Арутюнян. 

Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до могили воїнів Другої світової війни. 

Після мітингу-реквієм по вулиці Ботанічній очільник міста також відвідав та поклав квіти до пам'ятників загиблим солдатам на м-ні Сєверний, на м-ні Словкурорт та по вулиці Чубаря.


925Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua