Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях зустрівся з ініціативною молоддю та представниками Unicef [29 червня 2016  16:18]

29 червня міський голова Вадим Лях разом з заступником Юрієм Підлісним за запрошенням Unicef відвідали платформу ініціатив “Теплиця”. Сьогодні Дитячий фонд ОООН ЮНІСЕФ в Україні запустив програму малих грантів для активних молодих людей у Слов'янську та Святогірську. Програма, яка буде здійснюватися молодіжним клубом “Теплиця” у Слов'янську и громадським центром захисту “Слов'янське серце” у Святорірську, дозволить молоді у віці від 14 до 25 років втілювати свої ідеї в рамках проекту під гаслом “Є ідея? Зроби її реальністю!” та отримувати кошти для реалізації своїх пропозицій. 

Під час запуску програми у Слов'янську Координатор з питань надзвичайних ситуацій ЮНІСЕФ в Україні Наталія Стойковська зазначила, що за допомогою даної ініціативи вони хочуть активізувати великий потенціал молодих людей на сході України. Вона додала, що молодіжні клуби у Слов'янську та Святогірську стануть першими, хто отримає нашу підтримку, але ми також працюємо над декількома іншими локаціями — програма малих грантів буде корисною для всіх. 

Сьогодні “Теплиця” зібрала у себе досить багато активної молоді. Захід розпочався з привітального слова керівника Марії Келі. Також перед молоддю виступили міський голова Вадим Лях та представник Донецької обласної державної адміністрації. Цікавим моментом заходу було завдання кожному учасник у «Теплиці» на папірці написати свою мрію, яка пов'язана з культурним розвитком міста. Потім кожен прив'язав свою мрію до повітряної кульки та всі разом на вулиці випустили їх в небо. Отже, сподіваємось, що завдяки таким символічним діям усі мрії активної молоді втіляться у життя найближчим часом.


1443Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua