Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях підписав угоду про співпрацю між міською радою та міською організацією ветеранів України [13 липня 2016  13:40]



13 липня відбулося засідання ради ветеранів, на якій були члени організації ветеранів, представники соціальних установ та керівництво міста. Голова ради Леонід Васильчук підкреслив, що це дуже символічно, що саме напередодні 25 річчя Незалежності України підписується угода про співпрацю між Слов'янською міської радою та Слов'янською міською організацією ветеранів України. 

До всіх присутніх звернувся міський голова Вадим Лях. На йому думку той факт, що голова ради Леонід Васильчук є членом винкому — це показник того, що влада прислухається до думки ветеранів і завжди її враховує. Крім того, Леонід Васильчук може ознайомлювати членів ради з прийнятими рішеннями на засіданнях виконавчого комітету. Перш ніж перейти до підписання угоди, Леонід Васильчук надав слово своїм колегам. Також виступили заступник голови ради ветеранів Валентина Кудояр, Василь Матвієнко та Олександр Моісеєв. 

Міський голова Вадим Лях зачитав усі пункти угоди про співпрацю. Усі присутні погодилися та одноголосно підтримали підписання вищевказаного документу. 

Після підписання міський голова Вадим Лях поспілкувався з ветеранами. Очільник міста розповів про реконструкцію парку Шовковичного та ситуацію навколо БК Леніна. Вони висловили йому свою підтримку та подякували за увагу та небайдужість до їх проблем. 


1117Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua