Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську підписали грантову угоду про реконструкцію парку  [14 липня 2016  13:23]



12 липня у Слов'янській міській раді відбулася робоча зустріч керівництва міста, регіонального менеджера проекту Ukraine Confidence Building Initiative (UCBI) Аліси Хенсон та менеджеру програми грантів UCBI Наталії Беляєвої.

За сприяння міського голови Вадима Ляха була підписана угода про надання гранту від агентства з міжнародного розвитку USAID щодо підтримки реконструкції слов'янського парку з метою покращення публічного простору.

Ще на початку зустрічі проектний менеджер Наталія Беляєва повідомила, що USAID затвердило фінансування проекту реконструкції парку. Також була зроблена робота у напрямку вивчення думок громадян Слов'янська щодо інфраструктури парку.

В процесі зустрічі Наталія Беляєва розповіла більш детально на що саме виділені кошти в грантовій угоді: заміна освітлення, система відеоспостереження, багатофункціональна спортивна зона, дитячий майданчик, майданчик для танців та дозвілля, зона відкритого кінотеатру, забезпечення вказівників напрямку, озеленення. По кожному з цих пунктів учасники робочої зустрічі обговорювали та радилися, як зробити краще, після чого перейшли до підписання грантової угоди. 


1142Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua