Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
30 вересня-День усиновлення [30 вересня 2016  10:22]

Шановні усиновлювачи, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі!

В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення. 

Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе велику відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народженням багатьох дітей та сімей.
У Слов’янську 77 дітей віком до 18 років знайшли нову родину, 301 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування, виховується в сім’ях опікунів та піклувальників; 42 дітей знайшли сімейний затишок в 6 дитячих будинках сімейного типу, 8 дітей – у 5 прийомних сім’ях. Сподіваємося, що з кожним роком буде збільшуватися кількість родин, що дадуть прихисток дітям, які не мають рідної сім’ї. 

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині свої серця, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше-щастя мати родину, щастя вимовляти найбажаніші слова: «мамо» та «тато». 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння, а справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих Ваших дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. 

 

З повагою, міський голова В.М.Лях та служба у справах дітей

 


832Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua