Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську вітали учасників XV літніх паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро [30 вересня 2016  13:56]



29 вересня у Слов’янський міський раді відбулося урочисте привітання чемпіонів та учасників XV літніх паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро та їх тренерів. Слов'янськ на змаганнях представляли 6 спортсменів, п'ятеро з яких (Залевський Дмитро, Віктор Смирнов, Мащенко Олександр, Соцька Ірина, Козлова Ніна) проводять свої тренування під керівництвом Заслужених тренерів України Казначеєва Андрія Вікторовича та Казначеєвої Світлани Михайлівни. Слов’янські спортсмени внесли вагомий вклад в загальну скарбничку збірної команди України, завоювавши 1 золоту (Дмитро Залевський), 1 срібну (Віктор Смирнов) та 3 бронзові нагороди (Ірина Соцька та Олександр Мащенко).

Привітати спортсменів та тренерів зібралися у залі міський голова Вадим Лях, депутати міської ради, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко та керівництво КЗ "Фізкультурно-оздоровчий комплекс м.Слов'янська".

Очільник міста висловив найщиріші слова вітання з успішним і чудовим виступом на найпрестижніших світових змаганнях слов’янських спортсменів. Окремі слова подяки міський голова висловив заслуженим тренерам України Андрію та Світлані Казначеєвим, під керівництвом яких в Слов'янську вже більше 15 років виховуються світові чемпіони, що принесли для України більше 50 медалей на 5 паралімпійських іграх. Також Вадим Лях вручив спортсменам та тренерам сертифікати на отримання грошових винагород Слов’янської міської ради.

Загалом із місцевого бюджету виділено понад 97 тисяч гривень, на виплату одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам, учасникам Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Громада міста Слов’янська пишається своїми спортсменами. Своїми перемогами вони пишуть сучасну історію спорту, їх імена є прикладом мужності, героїзму і відваги! 




1055Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua