Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Тиждень енергозбереження [10 жовтня 2016  17:04]

З 10 по 14 жовтня 2016 року в Донецькій області проводиться Тиждень енергозбереження. Наше місто приймає активну участь. Це консультації, зустрічі та розповсюдження інформації щодо розумних і ощадливих рішень з енергозбереження та енергоефективності, а саме: встановлення теплових лічильників, утеплення житлових будинків, економія енергоресурсів у побуті, використання відновлюваних джерел енергії (сонця, води, біомаси). 

В рамках тижня буде проведено зустрічі зі студентами та викладачами в Донбаському державному педагогічному університеті, круглий стіл з обговорення проблемних питань в галузі енергозбереження, роз’яснювальна та консультаційна робота щодо здешевлення енергоощадних кредитів для населення та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, обговорення проблем і перспектив міста в питаннях енергозбереження і енергоефективності. В навчальних закладах міста буде проведено виставка малюнків та дитячих листівок, конкурс проектів та презентацій. 

За додатковою інформацією щодо участі у Тижні енергозбереження можна звертатися до управління інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин Слов’янської міської ради за телефоном 3-30-43.


960Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua