Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 19 вересня по 14 жовтня 2016 року  [19 жовтня 2016  17:49]

Робота Інспекції міської ради з благоустрою м. Слов’янська в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується та підтверджена матеріалами фотофіксації. 

Так за звітний період з 19.09.2016 по 14.10.2016 року, Інспекцією складено 48 приписів юридичним особам та фізичним особам-підприємцям за порушення Правил благоустрою території Слов'янської міської ради. За результатами спільної роботи з Управлінням патрульної поліції м.Словянська та м.Краматорська складено 15 адміністративних протоколів за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з яких 12 протоколів складено Інспекцією з благоустрою і 3 протоколи складено патрульною поліцією та направлено зазначений матеріал на розгляд до адміністративної комісії. 

Слід зазначити, що після складання адміністративних протоколів, власниками добровільно вже демонтовано незаконно встановлені 3 кіоска по вул.Торській і вул.Світлодарській та 1 кіоск по вул.Вільній. 

Приписи, які були видані суб’єктам господарювання, за неналежне утримання прилеглої території та відсутність урн біля торгівельних об’єктів, виконані на 64% та зняті з контролю.


1005Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua