Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янська міська рада реалізує проект за фінансової підтримки ПРООН [21 жовтня 2016  15:13]

Слов'янська міська рада в рамках проекту ПРООН “Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах”, що реалізується за підтримки уряду Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції виборола право на реалізацію чергового проекту. 

Проект, що реалізує Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування “Українська асоціація районних та обласних рад”, передбачає залучення фахівців з питань енергетичного розвитку та енергоменеджменту, а також закупівлю офісної техніки та інших матеріальних активів. На конкурсній основі були визначені кращі українські фахівці в галузі енергетичного розвитку, які протягом трьох місяців будуть співпрацювати з Управлінням інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин Слов’янської міської ради. Експертом з енергоменеджменту обрано Віталія Лесюка (м.Львів), радником з питань енергетичного розвитку — Марію Дружиніну (м.Вінниця). 

Основними завданнями реалізації проекту є аналіз існуючої ситуації та можливих напрямків розвитку енергетичного сектору міста, впровадження основ системи енергоменеджменту та розробка Плану сталого енергетичного розвитку м. Слов’янська до 2020 року. 

5 жовтня відбулась перша робоча нарада під головуванням міського голови з експертом, радником, фахівцями управління інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин. За підсумками дводенного візиту проведено огляд існуючого стану щодо енергоспоживання у м.Слов’янську, визначені пріоритети та затверджено план подальшої спільної роботи експертів та Слов'янської міської ради.


900Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua