Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях приймає участь в Конференції високого рівня для міських голів  [26 жовтня 2016  11:17]



26 та 27 жовтня в місті Єреван проходить Конференція високого рівня “Сприяння стійкому розвитку в країнах Східного партнерства». 

Цей захід організований Європейською комісією, Конференцією регіональної та місцевої влади для Східного партнерства спільно з Міністерством територіального Управління та розвитку Республіки Вірменія. 

На Конференцію запрошені місцеві та регіональні представники влади з країн Східного партнерства, в тому числі міські голови, які підписали “Угоду мерів”, представники бізнес-суспільств та найвищі посадові особи зі сторони Європейської комісії. 

Мета цього заходу:
- підвищення проінформованості місцевих органів влади та жителів міст в забезпеченні стійкого енергетичного розвитку міст;
- розширення перспектив нового проекту Європейського союзу “Угода мерів-Схід”;
- обговорення адміністративних реформ та децентралізації;
- обговорення проблем, пов’язаних з реалізацією Плану дій сталого енергетичного розвитку, інноваційних механізмів фінансування та конкретної підтримки для муніципалітетів. 

Міський голова Вадим Лях також був запрошений прийняти участь у цій Конференції. Очільник міста матиме можливість обговорити нагальні питання та отримати додатковий досвід для втіленні та реалізації програм, необхідних для розвитку Слов'янську. 


1143Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua