Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Спростування служби у справах дітей щодо обмороження дітей [19 грудня 2016  15:54]

Служба у справах дітей Слов'янської міської ради спростовує інформацію, яка розповсюджена інтернет-виданнями щодо обмороження дітей 2 та 5 років, яких мати залишила без нагляду, та повідомляє наступну інформацію.

Діти перебувають на обліку служби у справах дітей Слов'янської міської як такі, що опинились у складних життєвих обставинах. Родину було передано під соціальний супровід, але мати дітей від даного виду послуг відмовилась. Незважаючи на даний факт, служба у справах дітей здійснює постійний нагляд за умовами проживання та утримання дітей. Дитина 5 років відвідує дошкільний навчальний заклад.

За клопотанням служби у справах дітей Слов'янської міської ради родина була забезпечена дровами та продуктами харчування.

На теперішній час діти перебувають в міський дитячій лікарні, за офіційним повідомленням адміністрації даного закладу, у дітей немає ніякого переохолодження та обмороження, стан дітей задовільний. Питання виконання матір’ю своїх батьківських обов’язків буде розглянуто на наступній комісії з питань захисту прав дитини.


1321Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua