Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях відвідав Харків з робочим візитом [06 лютого 2017  08:09]

2 лютого міський голова Вадим Лях з робочим візитом відвідав Харків. Разом з очільником міста переймати досвід роботи з облаштування об'єктів благоустрою міста приїхали депутати міської ради Олександр Самсонов, Олександр Ліхота, Анаталій Олексюк, Павло Придворов, Віктор Кісіль, Андрій Харченко та керівники житлово-комунальних підприємств.

Радник харківського міського голови Віктор Кітанін зустрів делегацію зі Слов'янська, показав всі досягнення в сфері житлово-комунального господарства та розповів, як їм це вдалося зробити.

Варто зазначити, що харківські журналісти не оминули увагою приїзд слов'янського міського голови Вадима Ляха та поцікавилися метою візиту. Очільник міста пояснив, що наразі у Слов'янську існують питання житлово-комунального господарства, для вирішення яких було б непогано перейняти досвід більш великих міст, наприклад таких, як Харків. За словами Вадима Михайловича є певні напрямки, які найбільше цікавлять делегацію, а саме: земельні питання, благоустрій міста, парків та скверів, розплідник для безпритульних тварин та водне господарство. Як зазначив міський голова є фінансові кошти і необхідно починати будівельні та ремонтні роботи, але хотілося б зробити все найкращим чином, щоб потім не прийшлося переробляти. Очільник міста з великою вдячністю згадав, як у 2014 році Харків допомогав Слов'янську.

Після робочої наради та спілкування з журналістами делегація зі Слов'янська за запрошенням радника харківського міського голови Віктора Кітаніна відвідала Саржин Яр (Саржин яр — балка довжиною більше 12 км з пологими схилами в місті Харкові. Пам'ятник природи місцевого значення. Відокремлює Павлове Поле від Нагорного району. Відомий джерелом мінеральної води.) Також відвідали Храм втішення та відради Божої Матері, який був збудований за 4 місяці. Віктор Кітанін ознайомив делегацію з пам'ятками Саржиного Яру, поділився власним досвідом, як і що треба зробити для облаштування такого місця відпочинку.

Відвідавши паркове місце делегація направилася ознайомлюватися з роботою кращого розплідника для безпритульних тварин комунального підприємства “Центр утримання тварин”. Директор Юлія Шаповал розповіла весь процес з самого початку, як безпритульні тварини попадають до них, як стерилізуються та в яких умовах утримуються. Дяільність розплідника зацікавила міського голову Вадима Ляха, тому що у Слов'янську, як і в більшості міст існує проблема безпритульних тварин.

Підводячи підсумки робочого візиту в Харків з метою перейняття досвіду в облаштуванні міста Вадим Лях підкреслив, що все побачене надихнуло делегацію та тепер залишається лише створювати такі проекти у Слов'янську. Немає сумніву, що завдяки старанням та плідній праці міського голови у Слов'янську з'явиться розплідник для безпритульних тварин, тим більше, що харківські колеги готові надати допомогу та порадити у будь якому питанні.


950Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua