Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Після ремонту відкрився спортивний зал КПЗ “Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа” [07 лютого 2017  11:19]

3 лютого 2017 року відбулось відкриття спортивного залу комунального позашкільного учбового закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» після проведеного ремонту. 

Вперше за весь час існування спортивної школи з міського бюджету були виділені гроші на ремонт і придбання спортивного інвентарю та обладнання - килим для вільної боротьби з покришкою, комплект матів татамі для дзюдо, футзальні ворота, електронні табло для боротьби, спортивний інвентар для здійснення тренувальних занять з футболу, легкої атлетики, боксу, дзюдо, вільної боротьби, шафи в роздягальні. В процесі виготовлення баскетбольні щити та придбання волейбольних стійок. 

В цілому на ремонт спортивної школи було витрачено:

  • 1189,4 тис. грн. - на ремонтні роботи;
  • 486,2 тис. грн. - на придбання спортивного інвентарю та обладнання;
  • 171,1 тис. грн. - на придбання меблів, господарських товарів, оргтехніки. 

На заході були присутні вихованці цієї спортивної школи, тренерський склад, батьки, а також почесні гості: Слов'янський міський голова Вадим Лях, Герой України, багаторазовий переможець і призер паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи з плавання, депутат Слов'янської міської ради Віктор Смирнов; президент федерації вільної боротьби м Слов'янськ, депутат Слов'янської міської ради Юрій Кононенко, президент Донецької обласної федерації дзюдо Дмитро Ігнатенко, чемпіон і призер чемпіонатів світу та Європи з самбо і дзюдо серед ветеранів Георгій Пишняк, начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту Олександр Міщенко. 

Міський голова Вадим Лях підкреслив, що перша черга робіт з ремонту спортивної школи виконана, але у планах на 2017 рік продовження ремонтних робіт – це заміна підлоги в спортивному залі і ремонт в залі для вільної боротьби. На ці види робіт вже розроблені проектно-кошторисні документації. 

В якості подяки вихованці спортивної школи вручили гостям вимпели КПНЗ «Міська КДЮСШ». 

Директор спортивної школи Інна Панченко також подякувала всім, хто допоміг в реалізації цього ремонту і продовжує допомагати: «Адже те, що Ви робите - це неоціненний внесок у майбутнє України, це допомога у розвитку спортивного потенціалу дітей та молоді нашого міста. Своїми досягненнями на різних змаганнях і турнірах вихованці спортивної школи підтверджують це зараз і будуть підтверджувати в подальшому ». 

Урочиста частина заходу завершилася показовими виступи вихованців відділень спортивної школи з вільної боротьби, дзюдо, футболу та боксу. 

Після відбулися змагання з вільної боротьби та дзюдо серед спортсменів КДЮСШ.
 
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та сувенірами.


947Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua