Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В Слов'янську та Краматорську відбулися семінари-тренінги [08 лютого 2017  17:28]

3 та 4 лютого в Слов’янську та Краматорську відбулися семінари-тренінги в рамках компоненту «МОБІЛІЗАЦІЯ ГРОМАД ЗАДЛЯ РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ в Луганській та Донецькій областях» для груп самодопомоги Слов’янська, Слов’янського району, Краматорська та Краматорського району Донецької області. Даний компонент виконує Український Жіночий Фонд, що є невід’ємною частиною проекту «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», який реалізовується структурою ООН Жінки разом з Програмою розвитку ООН.

Змістовні семінари-тренінги, присвячені темі «ПРАВА ЛЮДИНИ», провела дуже досвідчена тренерка Наталя Костюк, голова правління ГО «Інформаційно-тренінговий центр громадських ініціатив», яка багато років присвятила правозахисній діяльності. В заходах прийняли участь біля п’ятдесяти активних, небайдужих до своєї долі та долі рідного краю жінок та чоловіків.

Особливо цікавими для членів груп самодопомоги були практичні заняття-вправи. В емоційно-палких обговореннях учасники відмітили основну тезу: «ЩОБ ЗМІНИТИ ЖИТТЯ ДЛЯ КРАЩОГО СВОГО МАЙБУТНЬОГО ТА МАЙБУТНЬОГО СВОЇХ ГРОМАД ПОТРІБНО ОБ’ЄДНУВАТИСЯ, ЦІЛЕСПРЯМОВАНО ТА НАПОЛЕГЛИВО ДІЯТИ!».

Пам’ятаємо – права людини – це природні можливості індивіда, що забезпечують його життя, людську гідність і свободу діяльності у всіх сферах суспільного життя. Права людини мають природну сутність і є невід’ємними від індивіда, вони позатериторіальні і позанаціональні, існують незалежно від закріплення в законодавчих актах держави, є об’єктом міжнародно-правового регулювання та захисту.

У всіх учасників семінарів-тренінгів з «Прав людини», який провела Наталя Костюк, залишилися яскраві та позитивні враження.


1413Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua