Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях зустрівся з радником Геннадія Кернеса [10 лютого 2017  08:13]

9 лютого до Слов'янська завітала делегація з Харкова. Минулого тижня депутати міської ради та керівники комунальних підприємств на чолі з міським головою Вадимом Ляхом відвідали Харків. А вже на цьому тижні радник харківського міського голови Віктор Кітанін, депутат харківської обласної ради Армаис Оганесян, проектант Олена Головачева та спеціалісти в інших напрямках приїхали до Слов'янська. Під час візиту у Харків очільник міста Вадим Лях заручився підтримкою харківських колег щодо переймання досвіду з облаштування об'єктів благоустрою. 

Міський голова Вадим Лях на обговорення проекту реконструкції парку та бульвару запросив керівників управління архітектури, відділу екології, управління капітального будівництва, КП “Зовнішнє освітлення” та директора парку. Харківські колеги висловили свої пропозиції та поділилися власним досвідом в створенні подібних об'єктів. 

Варто зазначити, що зустріч пройшла продуктивно, були отримані необхідні поради, кожен мав змогу висловити власну думку. Можна з впевненістю зробити висновки, що співпраця між містами найкращим чином вплине на перетворення Слов'янська і жителі побачать оновлене та розквітнувше місто!


1135Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua