Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Щаслива дитина тільки в родині [13 березня 2017  15:27]



16 червня 2010 року у місті Слов’янськ була створена прийомна сім’я Карнаух Надії Олексіївни та Карнаух Володимира Миколайовича, до якої було влаштовано 2 хлопчики та дівчинку. У 2011 році родина прийняла рішення взяти на виховання ще 2 дітини, які були позбавлені батьківського піклування, та на базі прийомної сім’ї створити дитячий будинок сімейного типу. 

На даний час родина надає родинне тепло, любов та турботу 10 дітям, які позбавлені батьківського піклування. З них 4 хлопчика (віком від 7 до 17 років) та 6 дівчат (віком від 6 до 18 років). Варто відмітити, що серед дітей-вихованців є родинні групи, тобто діти є рідними братами та сестрами. 

Родина Карнаух мешкає у власному будинку з усіма зручностями. Всі діти-вихованці відвідують навчальні заклади. Надія Олексіївна та Володимир Миколайович добре володіють методами виховання. У кожної дитини є своє захоплення, а також обов’язки по дому. Діти в родині виховуються в любові та взаємоповазі, виховані та слухняні, відповідально ставляться до своїх обов’язків та навчання. У дитячому будинку сімейного типу завжди панують дружні стосунки, взаємоповага, доброзичливе ставлення один до одного. 

Служба у справах дітей висловлює слова подяки батькам-вихователям за родинний затишок, за тепло та любов, що дарують своїм дітям. 



1020Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua