Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Державна надзвичайна протиепізоотична комісія міської ради оголосила карантин у частині Слов`янська через сказ [14 квітня 2017  10:42]

9 квітня 2017 року мешканець м.Слов’янська примітив цуценя чорної масті приблизно двохмісячного віку, яке хотів взяти собі додому. В той момент коли він схопив цуценя, те його вкусило за ліву руку. Вранці 10 квітня він особисто привіз труп собаки до лабораторії ветмедицини. Необхідний матеріал доставлено до Харківської філії ДНДІЛДВСЕ, де і був поставлений діагноз – сказ - (експ.№ 000545 від 12.04.2017р.) 

Фахівцями ветмедицини 12 квітня повторно обстежено покинуте подвір’я де трапився даний випадок, проведена дезінфекція місця знаходження трупу, дезінфекція лопати, холодильника а також місць ймовірного перебування хворої тварини. Постраждалий госпіталізований в центральну лікарню, де йому надається антирабічна допомога.

13 квітня 2017 року Державна надзвичайна протиепізоотична комісія вирішила:
1. Оголосити з 13.04.17 року визначену територію м. Слов’янськ в наступних межах : - початок вул. М.Гречко – до залізничної дороги – перехрестя з вул.. Г.Данилевського вул.. Полярна – вул.. Комара- вул.Комяхова – до вул. М. Гречко - неблагополучною зоною зі сказу тварин і накласти карантинні обмеження згідно з діючою інструкцією терміном на два місяці з дня останнього випадку захворювання тварин на сказ. 

2. Вважати загрозливою зоною зі сказу тварин територію в наступних межах: - початок вул..Вокзальна – вул..Центральна – вул..Городська – вул.Краматорська - вул.. Гранична – вул.. Машчерметівська до ЗД переїзду - залізна дорога ст.. Слов’янська- вул.. Вокзальна.  

3. Затвердити "План заходів щодо локалізації і ліквідації вогнища сказу на території м. Слов’янськ" (рішення додається).


1359Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua