Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Спортсмени зі Слов’янська стали призерами регіональних змаганнь п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» в Донецькій області [25 квітня 2017  08:43]

На базі комунальної установи спортивно - оздоровчого профілю «Металург» в м.Бахмуті 20 квітня відбулись регіональні змагання п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» в Донецькій області.

Проведення таких змагань, впроваджених виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в 2013 році, вже стало традиційною загальнодержавною подією.

Основна мета спартакіади «Сила духу» - соціально-психологічна адаптація потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, а також залучення потерпілих до участі у громадському житті, заняття спортом і зміцнення здоров’я засобами фізичної культури.

Програма спартакіади була представлена наступними видами спорту: настільний теніс, шахи, армреслінг, гирьовий спорт, дартс, бомбаскет. Серед учасників змагань були представники різних ґалузей і професій, але всіх їх об’єднує одне – любов до спорту та віра в себе. Наші спортсмени хоч і мають статус інвалідності, але знаходять час займатися спортом та самовдосконалюватись. 

Команду від м.Слов’янська представляли: Баринова А.О., Малишенко В.В., Доброног О.П. 

Незважаючи на не великий склад команди, учасники зі Слов’янська отримали призові міста. В індивідуальному заліку по гирьовому спорту в ваговій категорії понад 90 кг Доброног О.П. посів 1 місто, а в індивідуальному заліку по бомбаскету Малишенко В.В. посів 2 місто.

За результатами обласних змагань буде сформована збірна команда Донецької області, яка візьме участь у фінальних змаганнях V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» у червні 2017 року в місті Одеса. 

Побажаємо нашим спортсменам спортивного везіння і щоб до скарбнички нагород додались дипломи та кубки Всеукраїнської спартакіади.


799Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua