Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбувся мітинг-реквієм з нагоди 31-х роковин Чорнобильської катастрофи [27 квітня 2017  09:29]



26 квітня у Слов'янську біля пам'ятника “Чорнобильської слави” відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів з нагоди 31-х роковин Чорнобильської катастрофи. 

На заході були присутні керівництво міста, представники поліції, ліквідатори, вдови загиблих, працівники міської ради, активісти та просто небайдужі жителі міста. 

Першим до всіх присутніх звернувся міський голова Вадим Лях. Очільник міста у своїй промові подякував чорнобильцям-ліквідаторам мужність та героїзм,а також підкреслив, що ми завжди будемо пам'ятати завдяки кому нам вдалося подолати таке лихо, як вибух на Чорнобильській АЕС. Він побажав родинам ліквідаторів та вдовам здоров'я, щастя, миру та благополуччя, щоб більше таке ніколи не повторилося в їх житті. 

Також з промовами виступили начальник Слов'янського відділу поліції Сергій Альошин та голова міської в Донецькій області організації інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Сергій Храптович. 

Наприкінці заходу всі присутні вшанували загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятнику “Чорнобильської слави”. 



805Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua