Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях привітав журналістів з професійним святом [06 червня 2017  15:57]



6 червня міський голова Вадим Лях зустрівся з представниками засобів масової інформації, щоб привітати їх з професійним святом — з Днем журналіста. 

Очільник міста висловив найщиріщі та найкращі привітання та підкреслив, що саме від журналістів ми дізнаємося, що відбувається у нашому місті та взагалі чим живе світ. 

Також Вадим Лях нагородив Почесними грамотами Слов'янської міської ради за плідну співпрацю, всебічне і об'єктивне висвітлення діяльності міської ради та її виконавчих органів та з нагоди святкування Дня журналіста колективи засобів масової інформації: телекомпанію “С-плюс”, газети “Вісті” та “ТВ+”, інформаційний сайт “Деловой Славянск”, інформаційну службу “Классное радио”, інтернет видання “Карачун” та вручив солодкі подарунки. 

Після привітань та нагороджень журналісти мали змогу поспілкуватися з міським головою, задати йому питання та внести пропозиції. Отже, завдяки пропозиції головного редактора газети “Вісті” Олександра Кульбаки було вирішено повернути традицію збиратися журналістам після апаратної наради кожен другий та четвертий вівторок місяця. 

Кожен раз спілкуючись з журналістами міський голова підкреслює, що він завжди відкритий до діалогу та спілкування з будь-яким представником засобу масової інформації. Журналісти Слов'янська, обласних, всеукраїнських та іноземних ЗМІ мали змогу пересвідчитися у цьому, оскільки жодного разу очільник міста не відмовив у коментарі або інтерв’ю. Такою поведінкою Вадим Лях демонструє демократичне та шанобливе ставлення до журналістів, оскільки завжди налагоджений на конструктивне спілкування та співпрацю. 

Завершилась тепла зустріч спільним фото міського голови та представників засобів масової інформації, яке всім буде нагадувати про чудове свято — День журналіста. 


1107Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua