Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Турнір з футболу серед дитячих команд, присвячений пам'яті Ю.П.Скиданова [14 червня 2017  11:14]



11 червня на стадіоні «Хімік» відбувся відкритий міський турнір з футболу серед дитячих команд, присвячений пам'яті Ю.П.Скиданова. 

У змаганнях взяли участь 4 футбольні команди: Слов'янська (КДЮСШ «Словхліб»), Дружківки («Альтаїр»), Миколаївки («Слов ТЕС»), Добропілля («Добре поле»).
У першому півфіналі футболісти КДЮСШ «Словхліб» обіграли команду «Добре поле» з рахунком 3:1. У іншому півфіналі дружківський «Альтаїр» був сильніший за миколаївську команду «Слов ТЕС» - 7:0. 

У матчі за третє місце розгромну перемогу з рахунком 8:0 над командою «Слов ТЕС» із миколаївки святкували футболісти Добропілля. 

У фіналі зустрілися КДЮСШ «Словхліб» (Слов’янськ) та «Альтаїр» (Дружківка). Гра була напруженою та динамічною. Ініціатива щохвилини переходила від однієї до іншої команди, але протягом двох таймів воротарі залишили свої ворота «сухими». За регламентом змагань після після основного часу футболісти пробивали після матчеві пенальті, де вдача була на стороні юних футболістів із Дружківки. Із рахунком 4:3 за серією після матчевих пенальті команда «Альтаїр» здобула перший кубок відкритого міського турніру з футболу серед дитячих команд, присвяченого пам'яті Ю.П.Скиданова 

Всі команди були нагороджені грамотами, медалями, кубками, солодкими та цінними подарунками від ПрАТ «Хліб» і відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

P.S. Народився Юрій Павлович 3 квітня 1953 року в Слов'янську. Вищу освіту здобув у Харківському державному педагогічному інституті. Трудову діяльність розпочав в 1973 році вчителем фізичного виховання в школі. Велика частина його життя була пов'язана зі спортом. 

Юрій Павлович стояв біля витоків відродження традицій слов'янського футболу. За його ініціативою створюється футбольний клуб «Славхлеб», який за роки свого існування стає найбільш титулованим клубом Донеччини. Під керівництвом Ю.П. Скиданова команда 12 разів ставала чемпіоном області, стільки ж разів вигравала Кубок області, ставала переможцем Суперкубка Донецької області, срібним і бронзовим призером чемпіонату України серед аматорських команд. 

Як наслідок вихованці Ю.П. Скиданова блискуче виступають в клубах української Прем'єр - ліги, футбольних лігах країн Європи і Азії. 

За видатний внесок у розвиток і популяризацію аматорського футболу Ю.П. Скиданов нагороджений грамотами, медалями та Почесним Знаком Федерації футболу України та Федерації Футболу Донецької області.

23 лютого 2017 року після тривалої хвороби Ю.П. Скиданов пішов з життя. 


978Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua