Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова провів робочу зустріч з представником Європейського Союзу в Україні [23 червня 2017  15:31]

21 червня міський голова провів робочу зустріч з представником Європейського Союзу в Україні відділу преси та інформації Іриною Стаднійчук. На заході також були присутні заступники міського голови Дмитро Сіваш, Валентина Шаульська, Дмитро Діденко, Віктор Воропаєв, керуючий справами виконкому Олена Огаркова, начальник відділу освіти Ігор Рубльовський та начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим.

Ірина Стаднійчук розповіла, що її мета наблизити Україну до Європи, тому вона відвідує міста України і проводить зустрічі. Основна цільова аудиторія це молодь, студенти та школярі. Її мета охопити маленькі міста, щоб донести до людей якомога більше інформації про Європейський Союз, його переваги та можливості. В рамках таких візитів вона зустрічається з представниками влади та громадськості, доносить необхідність подання заявок на гранти та розповідає про молодіжні програми.

Наприкінці зустрічі міський голова подякував Ірині Стаднійчук за візит та запропонував проводити такі зустрічі якомога частіше.

Після спілкування з очільником міста Ірина Стаднійчук провела зустріч для молоді Слов'янська, на якій показала інформаційний відеоролик про Європейський Союз та відповіла на запитання.


794Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua