Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова провів прес-конференцію для журналістів [01 серпня 2017  15:21]

1 серпня міський голова Вадим Лях після апаратної наради провів чергову прес-конференцію для журналістів. 

Першим було піднято питання щодо дитячого закладу № 26. Очільник міста пояснив, що підрядник виграв суд та згідно рішення є претензії до управління капітального будівництва, яке повинно внести зміни в експертизу та заплатити за неї. Крім того, необхідно дати можливість підрядній організації встановити кесони там, де згідно документів вони повинні бути встановлені. Варто зазначити, що підрядна організація до цього вже встановила їх, але в неналежному місці і цей прилад не може виконувати свої функції. 

Окрім цього, міський голова розповів, що підготовлено та направлено листа голові Донецької обласної державної адміністрації, керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівському Павлу Івановичу з проханням розглянути можливість виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього середовища на реалізацію таких проектів, як:
- реконструкція напірного каналізаційного колектору від КНС “№ 1 до очисних споруд;
- аварійно-відновлювальні роботи на каналізаційному самопливному колекторі на перехресті вул.Героїв Чорнобиля та пров.Героїв Чорнобиля;
- диспетчеризація і автоматизація КНС “ 1, 1а, 5, 14. 

Також були підняті безліч інших питань, таких як: ремонт дороги по вулиці Університетській, рух міського транспорту у вечірній час в район залізничного вокзалу та інші. 




898Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua