Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Запрошуємо бажаючих створити Молодіжну раду [03 серпня 2017  14:19]

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради розпочинає роботу зі створення Молодіжної ради та повідомляє, що її учасником може бути один представник (віком від 18 років), від зареєстрованого у встановленому порядку об’єднання громадян, благодійної організації, творчої спілки або органу студентського самоврядування.
Для участі у роботі Молодіжної ради необхідно надати до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту письмову заяву (згоду) про участь у діяльності Молодіжної ради. 

До письмової заяви про участь у діяльності Молодіжної ради, об’єднання громадян додають копії статутних документів та протокол зборів об’єднання громадян про уповноваження представника для участі у діяльності Молодіжної ради, а студентські ради додають протокол засідання студентської ради про уповноваження представника для участі у діяльності Молодіжної ради. 

Запрошуємо бажаючих стати членами Молодіжної ради до 30.09.2017 р. подати необхідні документи до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (м. Слов’янськ, площа Соборна, каб. №№442-443, тел. 35076, molod@slavrada.gov.ua).

P.S. Молодіжна рада є консультативно-дорадчим, представницьким органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії Слов’янської міської ради, виконавчих органів міської ради та молоді міста Слов’янськ, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, проведенням інформаційно-навчальної роботи серед молоді та консолідації молодіжного руху міста Слов’янськ.


985Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua