Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Семінар для учасників конкурсу міні-проектів щодо вимог оформлення конкурсної заявки [09 серпня 2017  14:19]

7 серпня 2017 року в залі засідань Слов’янської міської ради під головуванням заступника міського голови Шаульської В.В. відбувся семінар для майбутніх учасників конкурсу міні – проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Слов’янська.

У роботі засідання прийняли участь понад 20 представників громадських організацій, комунальних закладів, ініціативних мешканців міста та представники Слов’янської міської ради.

Засідання відкрив заступник Слов’янського міського голови, яка розповіла про Порядок проведення конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м.Слов’янська (далі – Конкурс), основну мету та завдання Конкурсу.

Продовжила засідання начальник відділу економіки Слов’янської міської ради Ковальова О.Ф., яка акцентувала на приоритетних напрямках та умовах Конкурсу, більш детально зупинилась на оформленні конкурсної заявки.

Присутні також були проінформовані про перелік документів, які подаються для участі в конкурсах, і порядок їх надання.

В рамках даного інформаційного семінару учасники отримали можливість ознайомитись з умовами Конкурсного відбору та порядком надання фінансової допомоги з міського бюджету на міні-проекти.


1106Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua