Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську вчилися писати проекти [28 серпня 2017  09:34]



В рамках UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Програми з відновлення та розбудови миру тренери ГО "Волинський ресурсний центр" провели для представників громади міста Слов’янська чотириденний тренінг з тематики написання проектів. 

Учасники тренінгу вчились залучати для розвитку міста кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та міжнародних донорів. Тренінг охоплював загальне ознайомлення з тематикою залучення ресурсів, поняттям проекту місцевого та регіонального розвитку, логікою проектів міжнародних донорів та ДФРР, а також окремими вимогами донорів. 

Великий інтерес викликав практичний блок заняття – складання проектної заявки. Кожен отримав можливість від початку і до кінця проаналізувати і описати проблему, мету, завдання, заходи власного проекту та його результати. 

Також, учасники отримали знання щодо управління проектами: поданням проекту і процедурам оцінки проектних заявок. Процедури закупівель, візуального представлення проектів у ЗМІ, подання звітів та врегулювання майнових питань. 

Тренінг проведено для 20 учасників, серед яких представники структурних підрозділів виконавчих органів міської ради, закладів освіти. Координатор тренінгу - управління інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин міської ради. 

Наступний етап – тестування і виконання домашнього завдання. 

А також, подальша праця задля громади міста Слов’янська: розробка проектів і їх впровадження. 



940Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua