Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова поспілкувався з ветеранами на засіданні ради [12 жовтня 2017  11:53]



12 жовтня відбулося засідання ради ветеранів, на якому був присутній міський голова Вадим Лях. Також на заході були присутні помічник міського голови Олександр Самсонов, начальник відділу охорони здоров'я міської ради Олена Джим та заступник начальника управління пенсійного фонду у м.Слов'янську Сергій Скрипниченко. 

На порядку денними були питання: пенсійне забезпечення у зв'язку з прийняттям пенсійної реформи, медичне обслуговування та забезпечення ліками льготної категорії ветеранів. 

На початку засідання міський голова Вадим Лях вручив голові Слов'янської міської організації ветеранів Леоніду Васильчуку два медичні апарати для виміру рівня цукру в крові та попросив вручити тим, хто вкрай їх потребує. 

Очільник міста поспілкувався з ветеранами щодо пенсійної та медичної реформ та розповів щодо місцевого бюджету на 2018 рік. За словами міського голови, попри всі труднощі та складнощі соціальна сфера буде фінансуватися. Ветерани мали змогу задати Вадиму Ляху термінові питання та поспілкуватися з очільником міста. Леонід Васильчук подякував очільнику міста за те, що завжди знаходить час для ветеранів та ніколи не залишається байдужим до їх проблем. 

Також на зустрічі виступили начальник відділу охорони здоров'я міської ради Олена Джим та заступник начальника управління пенсійного фонду у м. Слов'янську Сергій Скрипниченко. 



1193Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua