Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Створення центру надання адміністративних послуг в м.Слов’янськ [03 листопада 2017  08:17]

У рамках програми ПРООН «Відновлення і розбудова миру» та за фінансової підтримки Європейського Союзу, з метою підтримки органів місцевого самоврядування і створення кращих умов для надання адміністративних послуг мешканцям Слов'янської громади, запланована реконструкція адміністративної будівлі Слов'янської міської ради шляхом прибудови Центру надання адміністративних послуг. Також проектом передбачені роботи з прокладання зовнішніх мереж і підведення точок підключення. Планується, що це буде одноповерхова будівля для роботи 60 працівників, загальною площею 630 м2. 

Загальна вартість будівельно-монтажних робіт, що реалізуються в рамках програми ПРООН складає 8,1 млн. грн. Відкриття оновленого центру надання адміністративних послуг заплановано на травень 2018 року. Планується, що це буде одноповерхова будівля для роботи 60 працівників, загальною площею 630 м2. 

ЄС/ПРООН на безоплатній основі проводить серію п’ятиденних тренінгів на тему: Організація процесу надання адміністративних послуг, розвинення комунікативних навиків і психологічної стійкості персоналу ЦНАП». Вже проведено два тренінги в Святогірську та Сєверодонецьку, в якому вже прийняли участь 40 керівників та адміністраторів ЦНАП з Донецької та Луганської областей, в тому числі 13 представників з ЦНАП міста Слов’янська. Також персонал ЦНАП прийняв участь в двох навчальних турах по Україні з метою ознайомлення учасників з успішним практичним досвідом та інноваційними підходами в роботі ЦНАП, розгляд основних проблем та шляхи їх вирішення – спрощення складних процедур, зменшення термінів, великих черг та інше. 



942Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua