Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня інвалідів [05 грудня 2017  15:04]



5 грудня у великій залі міської ради відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів та Міжнародного дня волонтера. Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямоване на привернення уваги до проблем людей з особливими потребами, захист їх гідності, прав і добробуту. А створення належних умов життя дасть змогу цим людям повніше реалізувати особистий потенціал, інтегруватися в суспільство. 

До заходу долучилися заступник міського голови Дмитро Сіваш, начальники управлінь, відділів та служб міської ради, які взаємодіють з інвалідами, керівники та представники громадських організацій людей з обмеженими фізичними можливостями, громадськість та представники ЗМІ. 

Дмитро Сіваш від імені міського голови Вадима Ляха звернувся до присутніх. У своїй промові він звернув увагу на те, що цей день є шаною суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час, а також побажав всім здоров’я, витримки, успіхів у всіх справах та миру. За активну громадську діяльність, вагомий внесок у вирішенні питань соціального захисту, реабілітації та інтеграції у суспільство людей з інвалідністю заступник міського голови нагородив Подяками Нелю Айдіну, Анатолія Бовздаренко, Віктора Бондаренка, Миколу Гончара, Валентину Горносталь, Наталію Клочкову, Ольгу Клюско, Валентину Ковальову, Анатолія Перога, Ольгу Преображенську, Оксану Рязанову, Ольгу Фіртич, Сергія Храптовича, Олену Шаповал, Олександра Шевченка, Василя Ендеберю та Ларису Ярову. 

Керівники організацій інвалідів також звернулися до присутніх із теплими і щирими словами. 

По завершенню урочистої частини заходу для його учасників відбувся святковий концерт, який підготували творчі колективи міста. 



800Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua