Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Павло Жебрівський та Вадим Лях зустрілися з переможцями програми «Український донецький куркуль» [16 січня 2018  16:15]

16 січня голова Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський та міський голова Вадим Лях відвідали заклад громадського харчування арт-кафе піцерія “Атмосфера”, яке відкрили переселенці з Донецька. Вони подавали заявку на участь у проекті “Український донецький куркуль” і саме їх бізнес-план було обрано для надання фінансової підтримки суб'єктам малого підприємництва на реалізацію проектів. Тому на виділені кошти з обласного та місцевого бюджетів було придбано кухонне обладнання та меблі. Сьогодні кафе може прийняти 34 гостя, з потеплінням відкриється літній майданчик, де зможуть розміститися 90 гостей. Особлива увага в цьому закладі приділяється дітям, для яких створено безліч розваг та виділена спеціально обладнана дитяча кімната та є курси маленьких кухарів. 

Керівники кафе з радістю показали почесним гостям заклад та розповіли, як все створювалося. Вони поділилися, приємними сподами про чудову країну Італію, у якій вони побували, тому в меню багато страв італійської кухні. Одним з фірмових страв цього закладу є конопіца. Гостинні власники кафе пригощали почесних гостей кавою, фірмовими стравами та смаколиками. 

Павло Жебрівський порадив їм об'єднуватися з такими ж переселенцями, які також виграли проект “Український донецький куркуль”. Директор арт-кафе подякувала міському голові Вадиму Ляху за підтримку та допомогу, а він у свою чергу підкреслив, що завжди радий таким активним та дієвим переселенцям, які не просто облаштовуються у новому місці та шукають роботу, а самі створюють нові робочі місця. 

Після цього Павло Жебрівський та Вадим Лях відвідали кондитерський цех “Valencia”, де їм продемонстрували апарат для автоматичного пакування продукції, які був куплений за кошти проекту. 

Директор Вікторія Садикова провела екскурсію почесним гостям по кондитерських цехах, де вони мали змогу спостерігати за створенням кулінарних шедеврів. Вікторія Садикова розповіла, які є проблемні питання у виробництві, подякувала за візит та презентувала коровай очільнику області. 


1514Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua