Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську поклали квіти до пам'ятних знаків з нагоди Дня Соборності [22 січня 2018  15:57]



22 січня відбулось урочисте покладання квітів до пам'ятних знаків з нагоди Дня Соборності України. В заході взяли участь: заступник міського голови Юрій Підлісний, начальник Слов'янського міського відділу СБУ Євгеній Афонін, заступник командира військової частини по роботі з особовим складом військової частини 3035 Національної Гвардії України Олег Фомін, представники Національної поліції та Збройних Сил України, працівники міської ради та журналісти. 

Розпочалось покладання квітів з пам'ятного знаку загиблому герою України капітану СБУ Геннадію Біліченко. Також всі учасники делегації відвідали пам'ятний знак загиблим на перехресті вулиці Сучасна та траси Київ-Довжанський, меморіальну дошку депутату Володимиру Рибаку на будівлі СБУ та пам'ятник Тарасу Шевченку, де відбулось покладання квітів та вшанування всіх загиблих героїв хвилиною мовчання. Біля пам'ятника великому Кобзареві настоятель храму «Всіх Святих» Української Православної Церкви Київського Патріархату отець Владислав прочитав молебень за Україну та її захисників. Заступник міського голови Юрій Підлісний привітав всіх присутніх з Днем Соборності та побажав миру та єдності. 

На Семенівці вздовж дороги всі учасники заходу стали в ланцюжок з державними прапорами в руках та продемонстрували тим самим єднання на честь свята Дня Соборності. 



1413Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua