Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова та депутати подарували учням школи-інтернату сучасний комп'ютер [12 лютого 2018  16:01]

12 лютого міський голова Вадим Лях та депутати Слов'янської міської ради Олександр Самсонов, Андрій Харченко, Олександр Ліхота та Олег Костін, які входять до громадської організацій “Слов'янськ — улюблене місто” відвідали Слов'янську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для дітей з вадами зору I-III ступеня № 23. 

Директор школи Микола Котляров розповів, що наразі в школі навчається 150 учнів віком від 6 до 19 років, 16 з категорії внутрішньо переміщенних осіб. 

Очільник міста завітав до першокласників на урок, вони були приємно вражені візитом таких почесних гостей. Вадим Лях вручив їм комп'ютер, щоб вони старанно опановували комп'ютерну грамотність та в майбутньому могли вільно користуватися подібною технікою. 

Викладачі та представники батьківського комітету, які були на уроці, щиро подякували міському голові за такий корисний подарунок. Вони розповіли, що 19 грудня 2017 року на День Святого Миколая, коли очільник міста вітав дітей зі святом, вони звернулися з проханням про допомогу в оснащенні школи комп'ютерною технікою. Але вони не могли уявити, що очільник міста так швидко виконає їх прохання, тому зраділи такому довгоочікуваному подарунку. 

Діти теж не залишились осторонь і подякували міському голові, виконавши для почесних гостей вірші та пісні. 

Директор школи вручив очільнику міста Подяку від школи та батьківського комітету 1-А класу за милосердя та турботу про дітей, які потребують допомоги. Також вони побажали міському голові Вадиму Ляху здоров'я, злагоди, благополуччя та успіхів у його нелегкій, але такій важливій справі.


1202Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua